Salarissoftware Loket.nl in een nieuw jasje met een nieuwe URL

Salarissoftware Loket.nl in een nieuw jasje met een nieuwe URL

3 mei 2022

Vanaf 10 mei a.s. komt de bekende URL voor Loket.nl (https://online.loket.nl/Vss.Prd.Loket/Account/LogOn) te vervallen en wordt vervangen door een nieuwe URL (https://login.loket.nl). Door deze nieuwe URL zullen meer functionaliteiten beschikbaar zijn in de toekomst.

Nieuwigheden

Momenteel zijn al een aantal nieuwigheden opgenomen in het “nieuwe” Loket.nl, zoals een vereenvoudigd beginscherm waarin de loonoutput overzichtelijker wordt getoond en de mogelijkheid om de loonaangifte via iDeal te betalen.

 

Gebruik oude URL

Nog niet alle functionaliteiten zijn op dit moment beschikbaar in het nieuwe Loket.nl. Vandaar dat wij adviseren om tot 10 mei as in ieder geval nog gebruik te maken van de oude URL. Zeker in het geval dat u zelf medewerkers invoert m.b.v. sjablonen, declaraties door medewerkers laat indienen en verlofaanvragen door medewerkers laat indienen. Op die manier hoeft u niet steeds tussen de nieuwe en de oude versie van Loket.nl te schakelen.

 

Gebruik nieuwe URL

Gebruikt u Loket.nl alleen om loonstroken en/of loonaangiften op te vragen dan is het geen probleem ook voor 10 mei as al met de nieuw URL te werken.

 

Switchen tussen oude en nieuwe URL

Het is mogelijk om vanuit de nieuwe versie op eenvoudige terug te gaan naar de oude versie, Loket.nl Classic. Hiervoor gaat u naar het tandwiel/instellingen links onder in het scherm en klikt u op de optie Loket.nl Classic.

 

Contact

Mocht u nog vragen hebben over de nieuwe versie van Loket.nl of in het algemeen over de verwerking van salarissen en onze dienstverlening op dit gebied neemt u dan gerust contact op met een van onze collega’s uit het salaristeam via +31 (0) 40 240 94 83 of via salarisadmininstratie@joanknecht.nl)