PSD2-bankkoppeling nu beschikbaar voor Rabobank in Exact Online

PSD2-bankkoppeling nu beschikbaar voor Rabobank in Exact Online

18 mei 2022

Maakt u gebruik van de boekhoudkoppeling in de Rabo Online Bankieren omgeving? Dan heeft u waarschijnlijk al eerder gelezen dat Rabobank per 01-08-2022 stopt met het aanbieden van de huidige bankkoppelingen. Hiervoor is de Rabo PSD2-bankkoppeling in de plaats gekomen. Deze is ondertussen beschikbaar in Exact Online en wordt gefaseerd uitgerold.

Heeft u een eigen licentie voor Exact Online? Dan wordt u per mail en via meldingen in Exact Online op de hoogte gesteld wanneer de overstap in gang kan worden gezet.

 

Via deze link wordt u doorverwezen naar de overstappagina. Op deze pagina treft u een volledig stappenplan aan inclusief korte instructievideo die u begeleidt naar de nieuwe bankkoppeling. Tevens vindt u op deze pagina een overzicht van de meest gestelde vragen.

 

PSD2-bankkoppeling

De Rabobank PSD2-bankkoppeling ondersteunt geen zakelijke spaarrekeningen en ook incasseren via deze koppeling is nog niet mogelijk. De huidige Rabo boekhoudkoppeling biedt deze functies wel aan en deze zullen later ook beschikbaar zijn in Exact Online.

 

Hulp nodig?

Indien u bij de overstap naar de nieuwe PSD2-bankkoppeling ondersteuning nodig heeft, adviseren wij u contact op te nemen met de Supportdesk van Exact Online. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 015 – 711 51 00. Houdt uw klantnummer bij de hand.

 

Heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact op met Patricia Janssensenior medewerker accountancy, op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.