Accountancy

We zijn uw partner in accountancy en financiën; die meedenkt, tegengas kan geven, kansen ziet, en u bijstaat op de momenten die er toe doen. Onze accountants inventariseren uw behoeften in finance & control. Op basis daarvan bepalen we hoe we u meer inzicht in uw organisatie en een duidelijker beeld van uw mogelijkheden kunnen geven. In de uitwerking hiervan staan uw (bedrijfs-)doelstellingen, uw informatiebehoeften en automatisering van het financiële proces centraal.

 

Ook voor overzicht over uw privévermogen staat ons Private Wealth-team voor u klaar.

Rob Dekkers

“Wij hebben het idee dat Joanknecht meer doet dan een accountant moet doen, net als wij dat doen voor onze klanten. We zijn gelijkwaardige partners.”

~ Rob Dekkers

Uw business coach

Uw accountant bij Joanknecht kunt u het best vergelijken met een personal coach. Iemand die de gezondheid van uw organisatie precies kent, die de grote lijn ziet en de uitdagingen van elke dag. Met direct inzicht en geautomatiseerde processen denken we vooral mee over uw toekomst. 

 

Uw voordelen zijn:

 • Geautomatiseerde processen die nauwelijks extra aandacht vragen
 • Beheersbare en vooral vaste kosten
 • Realtime inzicht in prestaties en mogelijkheden
 • Snelle jaarrapportage en aangifte
 • Proactieve begeleiding in de vorm van coaching en snel toegang tot specifieke kennis

 

Het werkt als volgt:

 1. U brengt uw financiële administratie onder in een online platform.
 2. Daarmee is uw administratie veilig, voor het grootste deel geautomatiseerd en klaar voor verdere vernieuwing in de toekomst.
 3. Het geeft u – door middel van een app – direct inzicht, waar, wanneer en hoe u maar wilt; met de mogelijkheid nauwgezet te monitoren.
 4. Rapportages en overzichten zijn continu in te zien via een online dashboard.
 5. We gaan actief aan de slag met uw financiële welzijn. Voor u betekent dat een periodiek gesprek met uw persoonlijke coach.

Finance & IT

Accountancy en IT zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom zijn de juiste IT-applicaties essentieel voor efficiënte en effectieve financiële beheersing. En met de juiste automatisering hoeven administratieve activiteiten niet veel tijd te kosten. We optimaliseren de processen met aandacht voor alle relevante bedrijfsprocessen.

Financiële administratie uitbesteden 

Geen tijd of mogelijkheden om uw financiële administratie zelf te verwerken? Geen punt. Wij verzorgen uw financiële administratie in een online oplossing in de cloud. Daarmee is uw administratie veilig, voor het grootste deel geautomatiseerd en klaar voor toekomstige innovaties. Via een app kunt u de ontwikkelingen nauwgezet monitoren, waar en wanneer u wilt. Overzichtelijk in beeld gebracht via een online dashboard.

 

Uw voordelen zijn:

 • Geautomatiseerde processen
 • Beheersbare, vaste kosten
 • Geen zorgen over praktische zaken
 • Realtime inzicht
 • Snelle jaarrapportage en aangifte
 • Coaching
 • Snel toegang tot specifieke kennis
rinke accountancy

’Een klant echt op weg kunnen helpen met een advies, dat doe ik het liefst”
~ Rinke Pennings

Salarisadministratie uitbesteden 

Uw medewerkers zijn het meest kostbare bezit van uw organisatie. De salarisadministratie dient dan ook zeer nauwkeurig bijgehouden en verwerkt te worden. Wilt u al het werk rondom salarisadministratie uitbesteden? Ons salarisadviesteam helpt u verder. Het enige dat je nog zelf doet is de urenstaten en personeelsmutaties bijhouden en doorgeven. En er is veel meer te halen voor u: waardevol advies omtrent specifieke salarisaangelegenheden, zoals toepassing cao’s, wet arbeidsmarkt in balans, minimumloon, subsidies, jubileumuitkeringen, vaste kostenvergoedingen en meer.

Jaarrekeningen en fiscale aangiften 

We maken de balans voor u op, letterlijk en figuurlijk. Naast correcte en tijdige financiële verslaglegging, krijgt u inzicht in de wereld achter de cijfers en hoe u financieel presteert. We bespreken ook uw persoonlijke financiële positie en doelstellingen.

Bij uw jaarrekening verstrekken wij uiteraard een samenstellingsverklaring en een exemplaar voor deponering bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast stellen we uw aangifte vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting op en dienen we deze in bij de Belastingdienst.

Wij helpen u met meer inzicht

in uw toekomst

 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
 • bridge-browser-top
  Telefoonnummer

  Delen van kennis