Maak kennis met ons Private Wealth-team

Maak kennis met ons Private Wealth-team

21 maart 2022

Heeft u een of meerdere ondernemingen waarin u uw vermogen belegt? Lees dan verder en maak kennis met ons Private Wealth-team. Wij helpen u overzicht te krijgen en te houden over zowel uw zakelijk als privévermogen. 

Vermogen in of meerdere vennootschappen

Ons team bedient klanten met een of meerdere persoonlijke vennootschappen. Dit zijn vaak vennootschappen die worden aangehouden ter belegging van bijvoorbeeld effecten, participaties en vastgoed. Onze klanten hebben soms één persoonlijke vennootschap, maar ook omvangrijkere structuren met meerdere vennootschappen. Mogelijk heeft de vennootschap een werkmaatschappij waarbij de directeur grootaandeelhouder (dga) nog actief betrokken is in de bedrijfsvoering. Dit is niet in alle gevallen zo. Actieve vennootschap of niet, wij helpen u verder met vraagstukken die spelen in uw situatie.

 

Private Wealth-vraagstukken

(Oud-)ondernemers hebben vaak relatief veel vermogen. Dat brengt allerlei vraagstukken met zich mee op het gebied van Private Wealth. Vaak bestaat een sterke behoefte op het gebied van fiscale advisering. Uw vennootschappen zijn een verlengstuk van uw privévermogen. Daarom kijken wij naar het totaalbeeld van zowel het privé- als zakelijk vermogen. We geven onze klanten jaarlijks inzicht in de actuele vermogensstand. Wij zien de jaarrekening en aangifte inkomstenbelasting als tools om dit inzicht te verschaffen.

 

We houden zicht op de positie en levensfase van de ondernemer. Daarbij kijken we verder dan de dag van vandaag, zoals naar familieaspecten  en vermogensplanning op de lange termijn. We signaleren wanneer we bijvoorbeeld collega- estate planners aan het team kunnen toevoegen om verdere advisering te geven over zaken als schenkingsplannen en testamenten. We werken nauw samen met onze collega’s van de fiscale adviespraktijk. Zo kunnen we u voorzien van optimale fiscale advisering en fiscale actualiteiten.

 

De gezichten achter het Private Wealth-team

Ons team bestaat uit de volgende collega’s: Jessica van den Bos, Susan van Rossum, Annemiek van Grotel en Yasmine Oumoulid.

 

 

Jessica van den Bos – Pelkmans | jvdbos@joanknecht.nl | 040 240 9487

 

 

 

Susan van Rossum | svrossum@joanknecht.nl | 040 240 9576

 

 

 

Annemiek van Grotel | avgrotel@joanknecht.nl | 040 240 9472

 

 

 

Yasmine Oumoulid | youmoulid@joanknecht.nl | 040 240 9555

 

 

 

Graag helpen wij u verder met uw onderneming.

 

Wilt u meer weten over ons team en de vraagstukken die wij behandelen? Binnenkort organiseren wij een seminar voor onze Private Wealth-klanten waarbij diverse onderwerpen aan bod komen. Denk hierbij aan het opstellen van een levenstestament, agio storten of lenen aan kinderen.  Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon bij Joanknecht of een van onze Private Wealth-specialisten.