ACCOUNTANCY

We zijn jouw partner in accountancy en financiën; die meedenkt, tegengas kan geven, kansen ziet, en je bijstaat op de momenten die er toe doen.

LEES VERDER

CORPORATE FINANCE

Met ruime ervaring, specialistische kennis en een uitstekend netwerk staan onze corporate finance adviseurs je bij op het gebied van fusies en overnames, financieringsvraagstukken, waardebepalingen en due diligence onderzoeken.

LEES VERDER

INTEGRATED FINANCE

Ons Integrated Finance team helpt jouw financiële functie toekomstbestendig te maken. Dit doen we door middel van advies, projectmanagement, financieel management en controlling en dagelijkse ondersteuning op het gebied van Finance & Control, IT en HR.

LEES VERDER

ASSURANCE

Voor controles van jaarrekeningen en andere financiële verantwoordingen. Ons assurance team zorgt voor transparantie en biedt je managementinformatie waarmee je, indien nodig, kunt bijsturen.

LEES VERDER

FAMILY SERVICES

Als ondernemersfamilie heb je te maken met unieke vraagstukken. Met aandacht voor kwaliteit en de familie-aspecten helpen we je jouw financiële situatie te overzien.

LEES VERDER

IT ASSURANCE

Onze IT-auditors zijn experts op het gebied van IT audit & assurance, IT security & privacy, governance risk & control, business intelligence & process mining.

LEES VERDER

VASTGOEDADVIES

Onze vastgoedadviseurs helpen je de deal (vooraf) te structuren. Snel, pragmatisch en duidelijk. Als fiscaal architect stemmen we onze oplossingen en adviezen af op jouw specifieke situatie.

LEES VERDER

BELASTINGADVIES

Met actuele kennis, ervaring en alertheid behartigen wij je fiscale belangen en bewaken jouw risico’s. Onze belastingadviseurs zijn specialisten op het gebied van estate planning, omzetbelasting, loonheffingen, aangiften, pensioenen, internationaal en financiële planning.

LEES VERDER

FORENSICS & RECOVERY

Joanknecht vormt een sterke schakel tussen ondernemers, advocaten en curatoren wanneer een conflict of faillissement niet te vermijden valt.

LEES VERDER

IT-SERVICES

De wereld om ons heen verandert continu. Ons IT-Services team filtert hieruit de voor jou relevante IT-ontwikkelingen.

LEES VERDER

Inspirerende
verhalen

Drie jaar geleden startte Joanknecht het samenwerkingsprogramma om medewerkers meer te betrekken bij de organisatie en om talent te laten groeien. Continu leren, ontwikkelen en verbeteren zit in ons DNA. Daarom vinden we het belangrijk om aandacht te geven aan onze mensen, zodat we als één team aan jouw en onze toekomst kunnen werken.

Succesvolle
samenwerkingen

Al meer dan 70 jaar vormen we bijzondere, leerzame en succesvolle samenwerkingen met de leukste ondernemers uit de Brainportregio. Elk met hun eigen, unieke verhaal. De weg naar succes kent soms hobbels en onverwachte wendingen, dat weten onze klanten maar al te goed.

 

Bij Joanknecht zijn we er voor onze klanten, in elke levens- en ondernemersfase. Natuurlijk zijn we financieel adviseur en sparringpartner, maar we dragen ook graag bij aan het delen van succesverhalen.