Samen maken we toekomst

Onze belofte: we maken de ondernemer én diens onderneming beter in elke levens- en ondernemingsfase. Hoe we dat doen? Deskundig, betrokken en enthousiast. En vooral: met elkaar. Want samen maken we toekomst. We richten ons dan ook op de duurzame ontwikkeling van onze mensen, onze organisatie en onze klanten. Continu leren, ontwikkelen en verbeteren zit in ons DNA. Zodat wat vandaag goed is, morgen nog beter wordt. We kennen elkaar en onze klanten door en door, en voegen continu waarde toe met scherpe analyses, verrassende inzichten en praktische adviezen. Zo dragen we bij aan uw succes. Samen kansen grijpen en successen vieren, dat is Joanknecht.

 • Slide hier door onze kernwaarden

  Onze kernwaarden zorgen er voor dat we als één team snel, professioneel en met veel passie voor het vak toekomst maken.

 • Persoonlijk

  We zijn mensgericht, voelen ons sterk betrokken en zijn oprecht geïnteresseerd. We hebben een sterk inleveringsvermogen.

 • Samen

  We herkennen menselijke behoeftes en spelen hierop in. We zorgen voor elkaar en voor een veilige omgeving. We zijn samen succesvol, als één team met één doel.

 • Open

  We gaan met elkaar om op een open manier: eerlijk, oprecht en transparant. We zijn betrouwbaar en ruimdenkend.

 • Energiek

  We zijn enthousiast en stralen dit uit. In de omgang met elkaar staan humor, passie en streven centraal. We hebben een winnaarsmentaliteit.

 • Praktisch

  We zijn beschikbaar, goed bereikbaar en werken op basis van korte lijnen. We communiceren concreet en begrijpelijk.

Eén team

Onze mensen, die maken wie we zijn: één team! We betrekken onze mensen bij onze organisatie, verbinden ze met elkaar en met onze klanten. Zelf met ideeën en initiatieven komen is bij ons vanzelfsprekend. Zo groeien wij, als mensen en als organisatie. Met onze betrokken, enthousiaste en deskundige medewerkers kunnen wij onze klanten het beste bedienen. Dat doen we in kleine teams bestaande uit hoogopgeleide, zeer ervaren professionals. Zoals wij met onze mensen omgaan, gaan we ook met onze klanten om. Hoe we dat doen? Samen. Want samen maken we toekomst. Dat doen we vanuit één vestiging in Eindhoven, onze fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat.

Voor ondernemers en ondernemingen

Waardevol advies komt voort uit inlevingsvermogen, vakkennis en branche-ervaring. We werken voor ondernemers en ondernemingen in het hele land en daarbuiten. Van lokale tot internationaal opererende ondernemingen in bijna elke branche, in elke levensfase. We zien een organisatie als een geheel: zakelijk en privé. Ook (semi-)overheden en non-profit organisaties ondersteunen we met advies en cijfermatige onderbouwing van het beleid. Daarnaast staan we particulieren bij met deskundig advies over inkomstenbelasting, estate planning, pensioenopbouw, schenkingen en testamenten.

Historie

Joanknecht is als accountantskantoor opgericht in 1948. In ruim zeventig jaar zijn we gegroeid tot de brede financiële en bedrijfskundige dienstverlener die we nu zijn. Mede door onze onophoudelijke drang naar verbetering en vernieuwing zijn we sterk in verschillende vakgebieden. Van Corporate Finance tot Accountancy en Assurance, van Integrated Finance tot Belastingadvies. Van oudsher zijn wij een adviesorganisatie die zich richt op ondernemers en ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, waarbij leiding en eigendom nauw met elkaar verweven zijn. Vanuit die kracht hebben wij ons door de jaren heen ontwikkeld tot een organisatie die een breed scala aan ondernemingen bedient. Met de Brainportregio hebben we een hechte band. Hier voelen we ons thuis, al zeventig jaar.