Welkom in de Brainportregio!

Joanknecht helpt ondernemers en hun ondernemingen verder, ook over de grenzen van Nederland. Overweegt u een bedrijf op te zetten buiten Nederland? Of is uw onderneming gelegen buiten Nederland en wilt u uitbreiden naar Nederland? Of overweegt u te immigreren of emigreren?

In alle gevallen zijn er veel (fiscale) wetten en regelingen waarmee u rekening dient te houden. Wij helpen u op overzicht te krijgen van de uit te voeren acties en staan u bij in de uitvoering hiervan. Bezoek onze internationale website en maak kennis met het internationale team van Joanknecht!

PrimeGlobal

Joanknecht is aangesloten bij PrimeGlobal, een van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in de wereld, met meer dan 300 succesvolle en kwalitatief hoogstaande leden in 80 landen.
PrimeGlobal is een energieke organisatie met een internationale spirit die mensen samenbrengt en de uitwisseling van kennis en contacten stimuleert. Als lid van PrimeGlobal kunnen de onafhankelijke leden dezelfde service en kwaliteit bieden als een wereldwijde organisatie met een breed palet aan diensten. De leden van PrimeGlobal delen de kernwaarden kwaliteit, professionaliteit, proactief en persoonlijk.
Collega Edwin Vogel is World Board Member van PrimeGlobal. Hij is één van de vertegenwoordigers van Joanknecht bij PrimeGlobal en heeft sinds 2016 een bestuurlijke rol.