Family Services

Family Services levert topklasse financiële diensten voor vermogende families. Een team van specialisten en adviseurs staan voor je klaar. Van accountants en fiscalisten tot financiële planners en lifecycle estate planners, via één aanspreekpunt. Met aandacht voor kwaliteit en de familie-aspecten helpen we u jouw financiële situatie te overzien.

 

We vervullen diverse rollen voor jou en jouw familie, zodat je nergens omkijken naar hebt op financieel gebied.

Bouwbedrijf Th van Kasteren familiebedrijf

Bouwbedrijf Th. van Kasteren is een familiebedrijf met vakmensen dat al bijna 50 jaar woningbouwprojecten en bedrijfsmatig onroerend goed realiseert.

Volle aandacht voor de familie

Jouw familie is een begrip en draagt al decennia lang bij aan de voorspoed van de regio waar het familiebedrijf gevestigd is. Geleid door bijzondere mensen zoals jij, die overtuigend de volgende stap weten te zetten. Keer op keer. Zowel voor het familiebedrijf als voor jouzelf. In elke levensfase en voor elke generatie spelen nieuwe vraagstukken op het gebied van financiën, vermogen en (de ontwikkeling van) jouw onderneming. We ontzorgen je en zijn de trusted advisor voor de hele familie.

Uw financiële situatie overzien

Hoe draag je een onderneming of familievermogen over aan de volgende generatie? Hoe maak je de volgende generatie klaar om met het familievermogen om te gaan? Wat speelt tussen de verschillende generaties? Elke generatie staat voor unieke vraagstukken. Grote vraagstukken die bepalend zijn voor joúw nalatenschap. Wij begeleiden elke generatie bij o.a. vermogensmanagement in de rol van family coach. Met aandacht voor de dynamiek tussen de verschillende generaties.

Trusted advisor

De Trusted Advisor is joúw  aanspreekpunt voor alles wat met je financiële situatie te maken heeft. Je adviseur is betrokken, familiegericht en spin in het web van advocaat, notaris, boekhouder en vermogensbeheerder. We leren je graag echt kennen.

Vermogens-
management

We begeleiden bij het bepalen van je vermogensbeleid, maken de financiële planning en taxplanning, adviseren over vermogensstructurering, oudedagsvoorziening en onroerendgoedzaken.

Family coaching

We ondersteunen met het vermogenswijs maken van familieleden en we hebben aandacht voor de financiële weerbaarheid van kinderen. In lijn met de levensloop van de familie stellen we jouw life cycle estate planning op en adviseren we over vermogensoverdracht.

Compliance

We geven je inzicht in en overzicht van het totaalvermogen, je inkomen en uitgaven en latente belastingclaims. In samenspraak met jou werken we huwelijkse voorwaarden uit en stellen we jaarrekeningen en aangiften op.

Uw trusted advisor

en family coach

  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
  • bridge-browser-top
    Telefoonnummer

    Delen van kennis