Rabo Boekhoudkoppeling nu beschikbaar in Exact Online

Rabo Boekhoudkoppeling nu beschikbaar in Exact Online

23 juni 2022

Rabobank stopt per 01-08-2022 met het aanbieden van de huidige bankkoppelingen in de Rabo Online Bankieren omgeving. Daarvoor kwam eerder de Rabo PSD2-bankkoppeling in de plaats. Sinds deze week heeft de Rabobank ook hun eigen Rabo Boekhoudkoppeling klaarstaan die gekoppeld kan worden in Exact Online.

Rabo Boekhoudkoppeling

Met de nieuwe Rabo Boekhoudkoppeling kunt u ook spaarrekeningen koppelen, hoeft er geen bedrijfsscreening plaatst te vinden en hoeft de koppeling niet iedere 90 dagen met toestemming te worden vernieuwd. Vermoedelijk worden hier wel kosten in rekening voor gebracht door Rabobank terwijl de Rabo PSD2 kosteloos is. Beide koppelingen worden aangevraagd via Exact Online.

 

Wat zijn de verschillen tussen beide koppelingen?

Via deze link wordt u verwezen naar de website van Exact Online waar onder andere de verschillen tussen de twee koppelingen worden uitgelegd. De keuze voor Rabo PSD2 of Rabo Boekhoudkoppeling hangt af van gebruik, gemak en kosten.

 

Hulp nodig?

Indien u bij de overstap naar de PSD2-bankkoppeling of Rabo Boekhoudkoppeling ondersteuning nodig heeft, adviseren wij u contact op te nemen met de Supportdesk van Exact Online. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 015 – 711 51 00. Houd uw klantnummer bij de hand.

 

Natuurlijk kijken wij ook graag met u mee wat het best passende alternatief is. Neem gerust contact op met Patricia Janssensenior medewerker accountancy, op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.