Exact Online Debiteurenbeheer

Exact Online Debiteurenbeheer vanaf nu beschikbaar

Exact Online Debiteurenbeheer vanaf nu beschikbaar

2 juni 2022

Exact Online Debiteurenbeheer

Exact Online heeft een nieuwe module ontwikkeld waarmee het Debiteurenbeheer binnen de financiële administratie nog verder geoptimaliseerd kan worden. In dit nieuwsbericht zetten wij kort uiteen wat Exact Online Debiteurenbeheer inhoudt en welke voordelen het met zich meebrengt.

Met behulp van de nieuwe Debiteurenbeheer add-on automatiseert u het proces van factuurverzending tot en met het boeken van de betaling. Doordat de slimme software herinneringen automatisch verstuurd op basis van het best passende communicatiescenario behoudt u de persoonlijke klantrelatie en vermindert u ook nog eens administratieve lasten. Doordat u onder meer via de debiteurenbeheer cockpit ziet wat er aan herinneringen gepland staat blijft u in controle. Dit alles is volledig te integreren in de bestaande financiële administratie in Exact Online.

 

De voordelen in vogelvlucht

  • Automatisch herinneringen versturen
  • Diverse communicatiescenario’s
  • Registreren en beheren betalingsafspraken
  • Het toevoegen van betaallinks bij herinneringen (nog in ontwikkeling)
  • Een uitgebreide debiteurenbeheer cockpit

 

De add-on heeft een tijdelijke introductieprijs van 29 euro per maand en is eenvoudig aan uw bestaande abonnement toe te voegen.

 

Meer weten?

Benieuwd hoe het werkt? Lees op de website van Exact Online meer uitleg, bekijk het korte introductiefilmpje en het webinar. Heeft u vragen over deze functionaliteit in Exact Online? Dan kunt u contact opnemen met Patricia Janssen, senior medewerker accountancy, op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.