Verleng tijdig uw Exact Online PSD2-bankkoppeling!

Verleng tijdig uw Exact Online PSD2-bankkoppeling!

28 juli 2022

Bent u onlangs overgestapt op de PSD2-bankkoppeling van Rabobank in Exact Online? Zorg er dan voor dat u de koppeling tijdig verlengd aangezien deze maar 90 dagen geldig is. De eerste koppelingen komen begin augustus al te vervallen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen gebruik te maken van de Rabo Boekhoudkoppeling.

Wanneer u bent ingelogd in Exact Online, kunt u via administratienaam > instellingen > tabje bankkoppelingen zien tot wanneer de huidige koppeling actief is en tevens uw toestemming vernieuwen. Via deze weg kunt u er ook voor kiezen een van de diensten aan te passen of de PSD2-bankkoppeling te vervangen voor de Rabo Boekhoudkoppeling.

 

Twijfelt u tussen beide koppelingen?

Wanneer u twijfel over welke bankkoppeling het beste bij u past, vindt u op de website van Exact Online een uitgebreid overzicht met de mogelijkheden en verschillen per bankkoppeling.

 

Hulp nodig?

Indien u hulp nodig heeft bij de keuze tussen de PSD2-bankkoppeling of Rabo Boekhoudkoppeling, adviseren wij u contact op te nemen met de Supportdesk van Exact Online. Zij zijn op werkdagen bereikbaar op 015 – 711 51 00. Houd uw klantnummer bij de hand.

 

Natuurlijk kijken wij ook graag met u mee. Neem gerust contact op met Patricia Janssensenior medewerker accountancy, op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.