Exact Online Debiteurenbeheer

Krijg sneller betaald met Exact Online Debiteurenbeheer

Krijg sneller betaald met Exact Online Debiteurenbeheer

20 oktober 2022

Exact Online Debiteurenbeheer

Wil jij op tijd betaald krijgen, een goede klantrelatie behouden én administratieve lasten verminderen? Enkele maanden geleden heeft Exact Online de add-on Debiteurenbeheer gelanceerd, waarmee de financiële administratie nog verder geoptimaliseerd kan worden. Iets voor jou? We vertellen je er graag meer over.

Met behulp van Exact Online Debiteurenbeheer is het mogelijk om automatisch herinneringen te versturen op basis van het best passende communicatiescenario. Hiermee wordt de administratieve last verminderd en wordt geen enkele openstaande factuur meer vergeten. Het is wel belangrijk dat de administratie up to date is: de debiteurenbeheer cockpit geeft inzicht in de geplande herinneringen en zorgt dat je meer controle hebt. En dit alles is volledig te integreren in de bestaande financiële administratie in Exact Online.

 

Exact Online Debiteurenbeheer nog verder ontwikkeld

De ontwikkeling staat niet stil. In de afgelopen periode zijn diverse functionaliteiten nog verder geoptimaliseerd en gelanceerd in de Exact Online Autumn ’22 Release. Vanaf nu is het mogelijk om aparte e-mailadressen en contactpersonen voor herinneringen in te stellen. Ook kunnen er nu notities worden toegevoegd aan de geplande herinneringen.

 

De voordelen op een rij

  • Automatisch versturen van herinneringen
  • Diverse communicatiescenario’s
  • Een uitgebreide debiteurenbeheer cockpit
  • Mogelijkheid tot het toevoegen van betaallinks aan de herinnering
  • Beheren van betalingsregelingen (binnenkort beschikbaar)

 

Tot en met 30-11-2022 geldt nog steeds de tijdelijke introductieprijs van 29 euro per maand (exclusief BTW).

 

Meer weten?

Benieuwd hoe het werkt ? Lees er meer over op de website van Exact Online bekijk de korte video.

Heb je vragen over deze functionaliteit in Exact Online? Dan kun je contact opnemen met Patricia Janssen, senior medewerker accountancy, op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.