Exact Online: het corrigeren van transacties

Exact Online: het corrigeren van transacties

4 juni 2020

Er is een functionaliteit die al eind 2019 door Exact Online is doorgevoerd, maar in eerste instantie alleen voor de accountancy abonnementen beschikbaar was. Het betreft het corrigeren van transacties, ook al zijn ze al in een btw-aangifte opgenomen.

Deze handige functie is ondertussen ook doorgevoerd in andere Exact Online abonnementen, met uitzondering van Boekhouden Essentials en Boekhouden Plus. Om te bekijken welk abonnement u heeft, gaat u naar Gebruikersnaam > Mijn Exact Online > Mijn abonnement.

 

Hoe werkt het corrigeren van transacties ?

Ga naar Financieel > Boekingen en grootboekrekeningen > Overzichten > Kaarten of ga naar Financieel > Boekingen en grootboekrekeningen > Overzichten > Transacties zoeken.

 

Vul de betreffende grootboekrekening in en selecteer de betreffende regel door het hokje aan te vinken. Vervolgens wordt bovenin het scherm de corrigeren knop donkergrijs.

 

 

Naast de grootboekrekening kan ook de kostendrager, kostenplaats of omschrijving worden aangepast én kunnen meerdere rekeningen tegelijk worden geselecteerd.

 

 

Via deze link kunt u de uitgebreide beschrijving van de functionaliteiten raadplegen.

 

Vragen?

Heeft u vragen over deze functionaliteit in Exact Online? Dan kunt u contact opnemen met Patricia Janssen op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.